Az úszás az egyik legegészségesebb mozgásforma. Fedett uszodák egyre bővülő választéka télen is elérhetővé teszi ezt a nagyszerű sportág űzését. A Sportkártya szolgáltatás csomagjait igénybe vevők számos ilyen létesítmény közül tudnak választani.

Miért is jó úszni?
Egyrészről a test minden izomcsoportját megmozgatja, másrészt előnyösen hat a szív- és érrendszeri megbetegedésekre is. Ráadásul az ízületeket is megdolgoztatja, így testünk rugalmasabbá válik.
Hatékony a stressz levezetésében is. Mivel a stressz pedig étvágynövelő hatással bír, így az úszás segít a számunkra ideális alak megformálásban.

Hatékony fogyókúrás tevékenység is, mivel az úszással megközelítőleg 450 kalóriát égetünk el óránként. Ez a teljesítményünk növelésével arányosan növekszik. A versenysportolók elérhetik az óránkénti 900-1000 kalória elégetését is!
Bárki meg tudja csinálni, nem kell hozzá Hosszú Katinkának, esetleg Cseh Lászlónak lennünk. Saját tempónkban is úszhatunk, önmagunkért tesszük, nem másért, nincs teljesítménykényszer.

Télen-nyáron mindenhol tudunk úszni, de miben segít nekünk a Sportkártya?
A Sportkártya csomag rendszeres, fix havi díj ellenében hazánk különböző városaiban (többek között: Zalaegerszeg, Sopron, Szentendre, Budapest) biztosít úszási lehetőséget a szolgáltatást igénybe vevők számára. A telefonos applikáció még a helyi uszodák pontos adatait is tartalmazza. Mikor van nyitva az uszoda, hol helyezkedik el az adott városon belül? Minden információ egy helyen! Nekünk nincs más dolgunk, mint fürdőruhát, illetve egyéb úszáshoz szükséges dolgokat magunkkal vinni.

Kategória: Egyéb