Számtalan mozgalom és személy már vagy ezer módon próbálta az emberek gondjait-bajait orvosolni. A tényleges megoldások közül az egyik az lenne, ha mindenki aktívan sportolna.

A magyar emberek egészsége a legfrissebb kimutatások szerint igencsak siralmas helyzetben van: nemcsak az öngyilkosságok, vagy a különböző daganatos betegségek okozta halálesetekben állunk az élen, hanem a koleszterinnel kapcsolatos betegségekben is vezetünk. Nyolcszor annyi időt töltünk televízió nézéssel, mint aktív sporttal. Pedig a sport alapvetően egészséges, és nem csak az elhízással, vagy koleszterinnel kapcsolatos harcban fejti ki a jótékony hatását.

A kimutatások szerint céltudatosabbá tesz, fejleszti a mentális állóképességet, rendszerességével keret ad, és természetesen közösséget kovácsol, ami jótékony hatással van a szociális életünkre. Mivel a depresszió és a céltalanság is egyre inkább jellemző ránk, így ezek a tényezők abszolút nem lebecsülendőek. A rendszeres, aktív sportélet alapvetően közérzetjavító is, ezért alapvetően magunkon segítünk, ha belevágunk.

Csakhogy rengeteg sportolási lehetőség közül választhat az ember, és érdemes nem az elsőnél leragadni, hanem tényleg azt csinálni, amit élvezünk, és jó hatással is van ránk. Egy Sportkártya kiváltása ebben segíthet! Ezzel szinte korlátlan számú edzést, edzőtermet és egyéb sporttevékenységet próbálhatunk ki, így egy Sportkártyával felfegyverkezve biztosan megtaláljuk az „igazit”.

Kategória: Egyéb