A Sportkártya egy olyan egyedülálló lehetőséget kínál, amellyel az ország számos sportlétesítményét, edzőtermét, illetve sport-óraadójából bármelyiket használhatjuk, ugyanazért az összegért, szinte korlátlan mennyiségben.

A Sportkártya működése egyszerű. Kifizetünk havonta egy összeget, és ezzel annyit járunk a megjelölt helyek bármelyikére, amennyit csak akarunk (ez a lehetőség csak bizonyos csomag megvásárlása esetén érvényes). Ez egyrészt sportőrülteknek jó, akiknek majdnem minden napra kell valami aktív mozgás, ami egyébként vagyonokba kerülne. Remek még azoknak, akik sokat utaznak, illetve a munkájuk utazáshoz kötött, mert így az ország bármelyik pontján lejuthatnak egy edzőterembe vagy egy edzésre, anélkül hogy árakat, és egyéb információkat kellene böngészniük.

Azok számára is remek lehetőség, akik mindig valami új kipróbálásra törekednek, ugyanis ők szinte korlátlan opció közül válogathatnak – akár anélkül, hogy egy már meglévő edzésükről lemondanának. Akik új sportot keresnek, akik most kezdenének bele a sportéletbe, vagy akik kíváncsiak, hogy miként mennek más termekben a dolgok, mind profitálhatnak a Sportkártyából.

Azoknak nem ajánlatos, akik már több éve, ugyanabba a terembe, ugyanarra az edzésre járnak és sem idejük, sem kedvük nincs új dolgokat kipróbálni. Azonban azoknak érdemes, akik „csupán” heti kétszer jutnak le edzeni, ugyanis a Sportkártya egyik változata korlátozott számú belépést biztosít egy hónapban – természetesen jóval kedvezőbb árért. Így nem kell aggódni, hogy kihasználatlan maradt a megvásárolt kártyánk.

Kategória: Egyéb