Biztosan sokszor hallottad már azt a mondást, hogy a nyári forma télen készül. Itt a tavasz és lassan a jó idő is, viszont lehet, hogy még nincs kedved kimenni futni a szigetre, vagy esetleg változatosabbá és hatékonyabbá szeretnéd tenni az edzéseidet. Ebben az esetben érdemes kipróbálnod a “szauna biciklit”.

Mit kell tudni róla?

A gép alapját egy fekvő kerékpár adja, melyet egy speciális kapszula vesz körül. Ebbe az innovatív fitness eszközbe többféle modern technológiát sűrítettek bele, mint például a kollagén lámpák, a vákuummasszázs, az aromaterápia és az infra fény. A gépnek többféle üzemmódja van, így mindenkinek személyre szabott edzést tud nyújtani. Az egyik legnagyobb előnye is ebben rejlik, hiszen akár nagyobb túlsúly esetén is biztonsággal használható. Az edzés lényege, hogy a környezetnél melegebb közegben végzünk kardió mozgást. 50 perc alatt akár 1500 kalóriát is el lehet vele égetni. Tekerés közben lehet zenét hallgatni, vagy akár filmet is nézni, mely által gyorsabban telik az idő.

Milyen előnyökkel jár?

Már egy-két edzéssel is jelentős súlyvesztést lehet elérni, azonban ennek nagyjából a 80%-a víz. Emiatt a gép használata előtt és után is elengedhetetlen a fokozott folyadékfogyasztás. Az infrafény hozzájárul a nyirokkeringés felgyorsításához, valamint a vákuumos masszázs is segíti a kötőszövetek közé rakódott méreganyagok gyorsabb távozását. Használatával javul a bőr szerkezete, élénkül a vérkeringés, és a narancsbőr is látványosan csökkenhet már pár alkalom után.

Mire érdemes figyelni?

Szakemberek szerint heti 3 alkalomnál többször nem ajánlatos a gépet használni, valamint két edzés között érdemes legalább egy napos szünetet tartani. Nők esetében a menstruációs ciklust is fontos figyelembe venni, hiszen a szervezet számára ez is egy “megerőltető” mozgásformának számít.

Mindezek mellett ez sem egy olyan csodaszer, mely önmagában elegendő a siker eléréséhez. A tudatos étrend és a megfelelő táplálkozás itt is elengedhetetlen.

Ha egy hatékonyabb kardió edzésformát keresel, ami közben nem unod magad halálra, akkor mindenképpen próbáld ki az InfraShape Horizontal-t. Súlyzós edzéssel kombinálva pedig sokkal gyorsabb és látványosabb változást érhetsz el vele.

Sportkártyásként már ezt a mozgásformát is kipróbálhatod! ▶️ http://bit.ly/2VOymay

Kategória: Egyéb