Akár gyerekekről, akár felnőttekről van szó, minden évben fejtörést okoz a tökéletes ajándék megtalálása, ahogyan az is, hogy ismerőseinket a sportra és az egészséges életmódra ösztönözzük. Miért ne vonjuk össze a kettőt?

Összegyűjtöttünk Nektek pár hasznos ötletet, amivel biztosan nagy meglepetést tudtok okozni a karácsonyi ebéden.

Kerüljön sportszer a fa alá

Attól, hogy tél van, még nyugodtan gondolkozhatunk sporteszközökben, sőt, akár nyári sporteszközökben is. Ha nem akarunk korcsolyát ajándékozni, ami nem mellesleg kitűnő választás lenne, gondolkodhatunk bicikliben, futópadban, súlyzókészletben, vagy akár egy edzést is támogató okosórában is. 

Sokakat tart vissza a nagymértékű beruházás vagy a sporteszköz hiánya, ezután ez már nem lehet kifogás, jöhetnek az újévi fogadalmak az ajándékok felavatására.

A támogatás mindig jól jön

Egy éves bérlet könnyedén növelheti a sportolásra való hajlandóságot. Míg egy havi bérlet megvétele rendszeres kiadás, amire nehezen vesszük rá magunkat, egy hosszú távú, meglévő lehetőség mellett könnyebben indulhatunk el a terembe. 

Egy éves bérlet a kiválasztott helyre kitűnő választás lehet, de még jobb, ha olyasmit ajándékozol, amivel szeretteid maguk választhatják ki, hol szeretnének edzeni. Ha a Sportkártya mellett döntesz, nincsenek korlátok sem, az ajándékozott eldöntheti, hogy hol váltja mozgásra az ajándékod.

Jó választás lehet még egy személyi edzés, amely szintén hosszabb időtartamra szól. A személyes támogatás nagyobb kiadás is lehet, viszont rendkívül hatékony a motiválásban. Ha ezzel lepjük meg szerettünket, biztosak lehetünk abban, hogy hálás lesz nekünk a következő családi összejövetelen.

Sport tábor

A szülőknek hatalmas fejtörést okoz a gyermekek nyári szabadidejének hatékony eltöltése, ezért mind a gyermekkel, mind a szülővel jót teszünk, ha egy nyári tábor kerül a fa alá. 

Rengeteg tematikus, akár sporttal kapcsolatos lehetőség áll a rendelkezésünkre, amelyekre már ilyenkor is elő tudunk fizetni. Ilyen táborok természetesen felnőttek részére is rendelkezésre állnak, így sportkedvelő ismerőseinket is meglephetjük egy ilyen ajándékkal, különösen ha tudjuk, hogy régóta vágyik már rá.

Ha a Sportkártya mellett döntötök, biztosan nem tévedtek, hiszen ezzel az ajándékkal a több száz elfogadóhelynek köszönhetően a mozgás szabadsága kerül a fa alá. Ugye milyen nagyszerű meglepetés?Kategória: Egyéb