A Sportkártya 2019-től még többet nyújt neked. Már nemcsak a közel 400 elfogadóhely, vagy a könnyű és kényelmes használat miatt fogod szeretni a Sportkártyát, hanem azért is, mert januártól minden Sportkártyához egy speciális balesetbiztosítás is jár!

Balesetbiztosítással te is nyugodtabb lehetsz

Vannak olyan esetek, amikor nagyon is jól jön, ha van balesetbiztosításod. Legyen szó egy balesetről vagy kórházi ellátásról, az anyagi terhek egy részét le tudja venni a válladról egy ilyen biztosítás.

Hiába jön jól a segítség, általában addig, amíg be nem következik a baj, nem is gondolunk egy ilyen biztosítás megkötésére.

Éppen ezért lesz nagyon hasznos kiegészítője a Sportkártyádnak az az új balesetbiztosítás, ami januártól neked is jár, bármelyik csomagunkat is választod!

Ez nem egy általános balesetbiztosítás, hanem egy speciális fedezet kifejezetten Sportkártyásoknak.

Ha a Sportkártya bármelyik elfogadóhelyén a nyitvatartási idő alatt az eszközök rendeltetésszerű használata mellett mégis megsérülnél, ez a biztosítás kisegít.

Három esetben fizet neked a biztosító:

  • balesetből eredő csonttörés
  • baleseti halál
  • balesetből eredő maradandó rokkantság

A Colonnade Insurance csoportos baleset- és betegségbiztosítása ezekben a helyzetekben – bár kívánjuk, sose legyen erre szükséged – nagyon hasznos lehet.

Fontos tehát tudnod, hogy ez a biztosítás akkor véd, amikor épp a Sportkártyádat használod valamelyik elfogadóhelyünkön.

Válassz egyet közel 400 elfogadóhelyünk egyikéből, és vigyázz a testi épségedre. 🙂

Kategória: Egyéb